google7a42e1625d39e759.html
RPG Crunch
 
Copyright © 2018 by RPG Crunch
All Rights reserved
E-Mail: rpgcrunch@gmail.com
RPG Crunch is a start-up company located in Ghent, Belgium, that wants to be a bridge between publishers, store owners and players, in order to improve the quality of published games and make them known to the greater public by giving demonstration sessions in stores or for individual playing groups.
These services are available in Dutch and English.

Aside from the afore mentioned services, we also offer team building sessions for companies in groups no larger than 7 and we also provide workshops for schools as tools in education for students with psychosocial limitations.
These services are only available in Dutch.

RPG Crunch is een startup gebaseerd in Gent, België, die een brug wil vormen tussen uitgevers, winkeliers en spelers om zodoende de kwaliteit van de uitgegeven games te verbeteren en ze bekend te maken bij het grote publiek door demo-sessies te geven in winkels en voor spelersgroepen.
Deze diensten zijn beschikbaar in het Nederlands en het Engels.

Buiten de voorgenoemde diensten, bieden wij ook teambuilding sessies aan voor bedrijven in groepjes tot maximaal 7 personen en geven wij ook workshops voor scholen om te gebruiken als middel in het onderwijs van studenten met psychosociale problemen.
Deze diensten zijn enkel beschikbaar in het Nederlands.